Alle recepten op alfabetische volgorde
- Aardbeien-rabarberjam als culinair cadeautje
- Aardperensoep met gamba’s & Chardonnay
- Amuse Caprese & Champagne
- Amuse met verse geitenkaas en aardbeien & Sancerre
- Andijviestamppot met gehaktballetjes & Pinot Noir
- Appeltaart met rode vruchten & Rivesaltes Ambré
- Avocadosalade met grapefruit en waterkers & Sauvignon blanc
- Aziatische gehaktbal met zoete aardappelpuree & Pinot gris
- Aziatische tortilla & Pinot Gris
- BELGISCH STOOFVLEES UIT DE GROENE GARDE & BOURGOGNE
- Bietenburgers uit het kookboek LICHT
- Bietenrisotto met pistachenoten & Pinot Noir
- Bietenstamppotje met spek, dragon en champignons & Pinot Noir
- Bistecca Tagliata & Chianti Classico
- Bladerdeegtaart met tomaat en gekaramelliseerde ui & Chianti
- Bobotie & Kanonskop
- Boeuf Bourguignon & Côtes du Rhône Villages
- Caponata (Siciliaanse auberginecompote)
- Carpaccio van gerookte zalm met dilledressing & Pimpala Chardonnay
- Champagne & Kaviaar
- Chili con carne met rundvlees & Cabernet Sauvignon
- Chocoladecake met frambozen en slagroom
- CITRUSSALADE MET ORANJEBLOESEMKWARK VAN CHEF-KOK BOBBY RUST
- Clafoutis met voorjaarsgroenten & Pinot Blanc
- Coq au Vin & Les 5 Seaux
- Coq-au-vin blanc &Chardonnay
- Coquille met bloemkoolcrème, kokkels en amandelen & Bourgogne blanc
- Courgettesalade met hazelnoten & Verdicchio di Matelica
- Crème brûlée met amandelen & Moscatel
- Doperwtengazpacho met Hollandse garnalen & Sauvignon Blanc
- Ei ‘en cocotte’ met gerookte zalm & Pinot Blanc
- Eiertartaar uit het kookboek Doordeweeks
- Elke dag Weekend: een zomers kookboek met wijnadviezen
- Entrecôte met rode wijnjus & Valdivieso Reserva Carmenère
- Entrecôte met salsa van geroosterde paprika & Tomero Malbec
- Entrecôte met tomaten-paprikasalsa
- Farfalle met ham, doperwten en munt
- Favoriete kookboeken (1): ‘Wintergerechten’
- Foodblogswap april: Kokosmakronen met chocolade