Food

Als Foodexpert ben ik gespecialiseerd op het gebied van wijn/spijs advies. U kunt bij mij terecht voor:

Culinair communicatieadvies

Omslag Gouda en omgeving kookt FC

Schrijven over food en wijn doe ik al meer dan 30 jaar. Heeft u iemand nodig op het gebied van culinaire communicatie, zoals een brochure, interviews of het maken van een kookboek. Ik ben van alle markten thuis! Ook het coördineren van een tijdschrift of redactie behoort tot de mogelijkheden. Mail of bel mij: [email protected].

Wijn/spijsrecepten

Gall 11 zalmtartaar

Toegankelijke receptuur schrijven met als vertrekpunt een bepaalde wijn is mijn specialiteit. Overzichtelijk, to the point en verzekerd van goed resultaat. Belangrijke klant is o.a. Proef&, het consumentenblad van Gall & Gall.
Benieuwd naar mijn recepten? Kijk hier.

Wijn/spijsdiners

Iphone Koken in Frankrijk 2014 048

Mijn kennis van wijn combineer ik graag met mijn kennis over food. Daar heeft de wijn-spijsopleiding van Peter Klosse aan de Academie voor Gastronomie, maar ook mijn opleiding tot diëtist toe bijgedragen. Met liefde en passie verzorg ik wijn-spijsproeverijen op maat.
Meer weten? Mail naar [email protected]