Beproefd
Culinaire passie
Vroeger als kind bakte ik al koekjes en cake bij mijn moeder in de keuken. Dus mijn passie voor lekker eten zat er al vroeg in. Die kwam helemaal tot bloei door te gaan werken voor het eerste culinaire tijdschrift van Nederland: TIP (werd later Delicious) en ALLERHANDE. Letterlijk en figuurlijk: een heerlijke tijd!
Vandaag de dag, na meer dan 25 jaar tijdschriften maken over allerlei onderwerpen, ben ik weer helemaal terug bij mijn passie. En daar is een ontembare liefde voor goede wijn bijgekomen.
Sinds 2005 werk ik onder mijn eigen bedrijfsnaam ‘Beproefd’. Dit is een communicatie-adviesbureau gespecialiseerd in wijn & spijs. Als RegisterVinoloog en Foodexpert ligt mijn specialisme op het gebied van: proeven, selecteren en beoordelen van wijn en spijs. En door de combinatie met mijn bladenmakerservaring, kun je bij mij terecht voor de begeleiding van:
– produceren van commerciële (wijn- en food)tijdschriften,
– wijnadvies,
– wijn-spijsproeverijen,
– schrijven van wijn-spijsreceptuur (zie onder kopje blog)
– recenseren van restaurants en wijnbars
– wijnscan voor restaurants
– training voor horecapersoneel op het gebied van wijn